نماینده مردم پیرانشهر آخرین جزئیات وضعیت کولبرها حادثه دیده را تشریح کرد.
به گزارش پایان نیوز ؛ رسول خضری نماینده مردم سردشت در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران با اشاره به آخرین وضعیت کولبرهای پیرانشهری و سردشتی گفت: براساس آخرین اخبار در سردشت از بین ۱۶ کولبر گرفتار در برف و کولاک ۴ نفر جان خود را از دست دادند و در سردشت نیز ۳ تن در کولاک گرفتار شدند که یک نفر از آنها که اهل اشنویه بود جان خود را از دست داد.
خضری گفت: مناطق آزاد تجاری صنعتی بالغ بر ۴۵ هزار شغل ایجاد می کند اما معلوم نیست چه باری بر روی دوش دولت است که زمینه برای این موضوع فراهم نمی شود، متاسفانه کولبرها کارگرانی هستند که از هیچگونه مزایای شغلی از جمله بیمه برخوردار نیستند.
این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: کولبرها عمدتاً پوشاک از کشور عراق می آورند حال ما نیز پیگیر پرداخت دیه افراد فوت شده و درمان کولبرهای آسیب دیده هستیم ودر این زمینه مذاکراتی نیز با رئیس مجلس انجام دادیم البته اینها همه مسکن است و باید به فکر اشتغال افراد بود.
وی افزود: حجم مبادلات ارزی از سردشت و پیرانشهر با اربیل و سلیمانیه عراق می تواند ۱۲ هزار میلیارد دلار در سال باشد اما تا کنون مردم از آن نفعی نبردند.
خضری افزود: متاسفانه بعد از گذشت ۲ روز از این حادثه روز گذشته فرماندار در این محل حضور پیدا کرد از سوی دیگر ضعف عملکرد استاندار نیز باعث تاسف است لذا بر این اساس تحقیق و تفحصی نیز از استان آذربایجان غربی خواهیم داشت این موضوع از ۲ ماه پیش آغاز شده است وبا جدیت آن را پیگیری می کنیم وبه موضوع انتصابات استانداری آذربایجان غربی نیز خواهیم پرداخت چرا که استان آذربایجان غربی اجازه نمی دهد که مناطق آزاد در منطقه احداث شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: به دلیل ضعف عملکردها نامه ای به رئیس مجلس ارسال شد تا به ضعف عملکرد استانداران رسیدگی شود که رئیس مجلس این نامه را به کمیسیون شوراها فرستاده تا این موضوع پیگیری شود.
انتهای پیام/