رئیس‌جمهور آمریکا در سخنانی در جمع خبرنگاران مدعی شد که ایران باید خیلی خیلی محتاط باشد.

به گزارش پایان تیتر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در جمع خبرنگاران و پیش از سوار شدن به هواپیما برای رفتن به تفریحگاه خود در  نیوجرسی بار دیگر ادعاها درباره ایران را تکرار کرد و گفت که ایران باید خیلی خیلی محتاط باشد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا ۱۸ اردیبهشت پارسال به صورت یکجانبه و بدون دلیل خاصی از برجام که مورد تأیید جامعه جهانی و شورای امنیت سازمان ملل بود خارج شد و اعلام کرد کارزار فشار حداکثری علیه ایران را به راه خواهد انداخت تا صادرات نفت تهران را به صفر برساند و آن را مجبور کند بار دیگر به میز مذاکره بیاید تا «توافق بهتری» برای آمریکا رقم بخورد.

حسن روحانی چهارشنبه به طرف‌های توافق هسته‌ای هشدار داد در صورتی که در ضرب‌الاجل اعلام شده از سوی ایران به تعهدات خودشان عمل نکنند ایران تعهد به حفظ سطح غنی‌سازی خود در حد ۳.۶۷ درصد را کنار خواهد گذاشت.

وی گفت: « در ۱۶ تیرماه سطح غنی‌سازی ایران دیگر ۳.۶۷ درصد نخواهد بود و این تعهد را کنار گذاشته و به هر مقداری که ضرورت و نیاز ما باشد، ارتقاء خواهیم داد. از ۱۶ تیر اگر طرف‌های مقابل به تمامی تعهدات خود طبق زمان‌بندی عمل نکنند، رآکتور اراک به شرایط سابق یعنی شرایطی که آنها ادعا می‌کردند خطرناک بوده و می‌تواند پلوتونیوم تولید کند، بازخواهد گشت؛ مگر اینکه در مورد رآکتور اراک آنها به تمامی تعهدات خود عمل کنند.»

انتهای پیام/