
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به حضور موفق دانشجویان علوم پزشکی در خط مقدم مبارزه با بیماری کرونا و اینکه جوانان حال حاضر با نسلی که رفتند در جبههها و شهید شدند هیچ تفاوتی ندارند، بیان داشت: چه بسا این نسل در ابعادی از نسل آن دوران قویتر، فرهیختهتر و مترقیتر است و میداند چه میخواهد و آگاهانه پای کار آمده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایان تیتر به نقل از وبدا، دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت به دنبال سفرهای استانی این معاونت که به منظور بررسی وضعیت فرهنگی و دانشجویی، دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی در بخشهای مختلف از جمله خوابگاهها، سلف سرویس، تغذیه، امکانات ورزشی، فعالیتهای تشکلی دانشجویان، رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مقابله با کرونا و… صورت میگیرد به استان قزوین رفت و به بازدید از بخشهای مختلف این دانشگاه پرداخت.
در ابتدای این سفر که دکتر حسن زائری لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت، مهندس رحمان خدابندهلو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت و سید نصرت الله موسوی دبیر ستاد مرکزی فعالیتهای جهادی و مسؤول سفرهای استانی معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت نیز وی را همراهی می کردند،
دکتر لاری ، بر مزار شهدای گمنام این دانشگاه حاضر شد و به تکریم جایگاه شهدای دوران دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، مدافعان حرم، مدافعان امنیت و مدافعان سلامت پرداخت. در ادامه معاون وزیر بهداشت در نشست با فعالان دانشجویی از جمله تشکلهای دانشجویی، انجمنهای علمی، کانونهای فرهنگی، شورای صنفی و فعالان ورزشی حضور پیدا کرد.
در ابتدای این نشست دکتر پیمان نامدار رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین، هدف اصلی دانشگاه را توانمند سازی و متعهد نمودن دانشجویانی دانست که در آینده محور حرکت جامعه خواهند بود و ابراز داشت: در ایام شیوع کرونا دانشجویان در رشتههای مختلف داوطلبانه و با تمام وجود، وارد عرصه مقابله با ویروس کرونا شدند، حضور داوطلبانه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین در بخشهای مختلف از جمله سامانه ۴۰۳۰، بیمارستانها و پایگاههای سلامت باعث افتخار است و نشان از تعهد و دغدغهمندی دانشجویان در عرصههای اجتماعی دارد.
در ادامه دکتر لاری ضمن تشکر از مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی قزوین، هدف اصلی در این دیدار را شنیدن نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات دانشجویان دانست و گفت: من به دانشجویان خود ایمان دارم و علیرغم همه کمبودها در این دانشگاه، دانشجویانی فرهیخته و پرتوان را میبینیم که همدل و متحد هستند و این اصل کار است.
اسکان ۱۰۰ درصدی دانشجویان متقاضی خوابگاه از ویژگیهای بارز این دانشگاه است وی با بیان اینکه به نظر میآید در دانشگاه علوم پزشکی قزوین به بخش رفاهی توجه بیشتری نسبت به بخش فرهنگی شده است، ابراز داشت: اسکان ۱۰۰ درصدی دانشجویان متقاضی خوابگاه از محاسن این دانشگاه است، به لطف خداوند بودجه ستادی افزایش خوبی داشته و نزدیک به ۱۰ برابر شده است، این در حالی است که کارایی فعالیتهای فرهنگی نسبت به هزینه چند برابر است.
لاری با بیان اینکه از مهم ترین اهدف ما در بخش فرهنگی این است که دانشجویان با نگاه ریزبینانه و مطالبهگری صحیح، پیگیر حقوق خود باشند، گفت: شما در آینده نزدیک عهدهدار مسؤولیتهای بزرگی در کشور هستید این نکته را بدانید که در این مسیر دانشجو باید ریز بین باشد، مشکلات را ببیند و واکنش نشان دهد، ما از دانشجویان فرهیخته علوم پزشکی انتظار داریم مطالبه گری داشته باشند تا جامعهای که میخواهند را بسازند.
سخنگوی وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به اهمیت فضای مجازی و نقش آن در دوران کرونا، ضمن تاکید بر مراقبت در این فضا، گفت: اکنون فضای مجازی توانسته است اهمیت وجود خود را برای جهان به خصوص در دوران کرونا نشان دهد، یکی از محسنات این فضا در کنار عیبهایی که در صورت عدم مراقبت میتواند داشته باشد این است که اشتباهات افراد را سریع بازتاب میدهد و موجب رشد در رفتار افراد میشود. نهالی را بارور کنید که بعد از شما، دیگران ثمر آن را ببینند
معاون وزیر بهداشت به نبود فضای فیزیکی دانشجویان در فضای دانشگاهی اشاره کرد و با به حق دانستن درخواست دانشجویان مبنی بر داشتن فضای مستقل جهت فعالیت دانشجویی، گفت: اگر بشود فضای متمرکز فرهنگی در دانشگاه برای شما ایجاد شود امری بسیار پسندیده است، این امکان نیز وجود دارد که برای هر دو سه کانون فرهنگی فضاهای مشترکی ایجاد شود تا بتوانند امور خود را مدیریت کنند، به خصوص از نظر امکانات باید تلاش شود تا نیاز فعالان دانشجویی تا حد امکان رفع شود.
وی، جانشین پروری را امری مهم دانست و خطاب به فعالان دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، بیان داشت: باید کاری کنید که بعد از شما کار زمین نماند و نهالی را بارور کنید که بعد از شما، دیگران ثمر آن را ببینند. دانشجویان علوم پزشکی باید دارای دید بازتری باشند و بتوانند خود را پیش برده و دیگر دانشجویان را با خود در مسیر ترقی کشور همراه کنند.
لاری در خصوص موازی کاری میان انجمنهای علمی و کمیته تحقیقات دانشجویی در دانشگاههای علوم پزشکی، ابراز داشت: در حوزه کمیته تحقیقات، انجمنهای علمی و استعدادهای درخشان تداخلی وجود دارد که ما در وزارت بهداشت به دنبال رفع آن هستیم تا این سه را به یکدیگر نزدیک کنیم تا نقش هر کدام پر رنگتر شود. وی با تشکر از حضور پر رنگ دانشجویان در خط مقدم درمان بیماران کرونایی، ابراز داشت: تشکر میکنیم از این که یک دانشجو در حوزه مبارزه با کرونا نداشتهایم که پای سانتر درمان این بیماران حضور نیابد، شما و خانوادههایتان در کنار ما بودید و دانستید این راه، راه خاصی است و جان خود را فدای سلامت مردم کردید. این مهم همه ما را امیدوار تر کرد، البته من این امید را داشتم و قبل از کرونا مسؤولیت معاونت فرهنگی و دانشجوی را به پشتوانه این امید پذیرفتم. این نسل با نسلی که در جبههها شهید شدند هیچ تفاوتی ندارند
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه این نسل با نسلی که رفتند در جبههها و شهید شدند هیچ تفاوتی ندارند، بیان داشت: چه بسا این نسل در ابعادی از نسل اوایل انقلاب قویتر، فرهیختهتر و مترقیتر است و میداند چه میخواهد و آگاهانه پای کار آمده است. پس از کرونا فعالیت شما در فضای مجازی بیشتر شد و مزایای این فضا را به دیگران نیز نشان دادید.
لاری دانشگاه را بدون حضور دانشجویان خالی از لطف دانست و گفت: روحیه مطالبه گری خود را از دست ندهید و بدانید باعث افتخار هستید. البته در ابتدا به درس و تحصیل خود بپردازید زیرا باید در رشته پزشکی خود متبحر باشید تا بتوانید به مردم با اخلاص و مهارتی که دارید خدمت کنید. در این مسیر نیاز است دانشجویانی چند بعدی باشید تا بتوانید به جامعه خود در همه ابعاد خدمت کنید. شما برگزیدگان دانشگاه خود هستید و قطعا هر کدام در آینده مسوولیتهای خطیری را در کشور بر عهده خواهید گرفت. حافظ سرمایهای که در حوزه بهداشت و درمان به دست آوردهایم باشیم
معاون وزیر بهداشت در پایان موفقیتهای به دست آمده در حوزه مدیریت بیماری کرونا در کشور را سرمایه بهداشت و درمان کشور دانست و تصریح کرد: باید حافظ سرمایهای که در حوزه بهداشت و درمان به دست آوردهایم باشیم و این سرمایه را در این شرایط جنگی حفظ کنیم. سفرهای ما به هر دانشگاه با گزارشی از آنچه احصاء شده است همراه خواهد بود و بعد از سه ماه، پیشرفت کار را دنبال میکنیم و تلاش داریم تا زمانی که حضور داریم خالصانه در رکاب خدمت به شما عزیزان باشیم.
در ادامه دکتر حسن زائری لطف مدیر کل فرهنگی وزارت بهداشت در خصوص رتبهبندی نشریات دانشجویی، گفت: سامانه رتبه بندی نشریات دانشجویی راه اندازی شده است و حمایت از نشریات از این پس بر اساس کیفیت خواهد بود، این همسان سازی سبب رفع بسیاری از مشکلات خواهد شد.
وی به برنامه ریزی جهت برگزاری شش کارگاه از جمله فن بیان، تولید محتوا و …اشاره کرد و افزود: در حوزه انجمنهای علمی شیوه نامهای نوشته شده که استاد همان رشته، استاد راهنمای دانشجویان باشد و مدرس کارگاه توسط معاونت آموزشی تعیین شود، در ارتباط با تجهیز فضای فرهنگی تمام دانشگاهها مشکل دارند و بعد از چندین سال سه میلیارد تومان اعتبار در این خصوص دیده شد که متوسط سهم هر دانشگاه ۵۰ میلیون تومان است.
مهندس رحمان خدابندهلو مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت نیز در این نشست بیان داشت: دانشجویان در این دانشگاه دغدغه فرهنگی زیادی دارند و میتوانند مشکلات صنفی را از طریق دبیر این شورا دنبال کنند. در این نشست فعالان تشکلهای دانشجویی به بیان مشکلات و خواستههای خود از جمله عدم وجود شیوه جدید انتخابات کانون فرهنگی و انجمن علمی با توجه به شرایط کرونا، کمبود کلاس توانمند سازی برای فعالان نشریات دانشجویی، عدم هماهنگی ساعت فرهنگی با ساعت کلاس های درسی، کمبود دغدغه فرهنگی در معاونت فرهنگی دانشگاه، کمبود حقوق دانشجویان اینترن و نداشتن پاداش در زمان کرونا، کمبود فضای فرهنگی و ورزشی و نبود تجهیزات لازم برای فعالیت کانونهای صدا موسیقی و تئاتر پرداختند.
بازدید معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت از خوابگاه ۲۰۶ نفره شهید قاسم سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین گفتنی است در قالب این سفر یکروزه، دکتر سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و هیات همراه از خوابگاه پسرانه شهید سلیمانی بازدید به عمل آوردند. این خوابگاه دارای ظرفیت ۲۰۶ نفر و ملکی است و در سه طبقه، پذیرای دانشجویان علوم پزشکی قزوین است. همچنین، معاون وزیر بهداشت از سالن ورزشی و امکانات فرهنگی این خوابگاه از جمله اتاق مشاوره و کتابخانه خوابگاه شهید سلیمانی دیدن کرد و از نزدیک با دانشجویان ساکن این خوابگاه دیدار و پیگیر مطالبات، نیازها و خواستههای صنفی و دانشجویی این عزیزان بود. خوابگاه شهید سلیمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از سال ۷۲ تاسیس شده و در سه طبقه و دو بلوک احداث شده است که بخشی از اسکان دانشجویان پسر از طریق این خوابگاه انجام میگیرد.
در بازدید از خوابگاههای دانشجویی، دکتر پیمان نامدار رئیس دانشگاه و همچنین دکتر شیخی معاون فرهنگی و دانشجویی، معاون وزیر را مشایعت کردند. اسکان هزار و ۳۱۱ دانشجو در خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی قزوین
همچنین در ادامه این سفر یکروزه، مهندس رحمان خدابنده لو مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت به همراه کوروش حاتم سروری مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از خوابگاههای داخل پردیس از جمله خوابگاه گلستان و بوستان انقلاب بازدید کردند و از نزدیک در جریان مشکلات، مطالبات و نیازهای صنفی و رفاهی دانشجویان خوابگاهی قرار گرفت. در این سفر همچنین هیأت همراه از بخشهای مختلف سلف سرویس و محل طبخ غذای دانشجویان بازدید کردند.
به گفته کوروش حاتم سروری مدیردانشجویی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، مشکل عمده اسکان دانشجویان این دانشگاه، کمبود فضا و جا برای دانشجویان خوابگاهی پسر است که امید است این سفر بتواند، دستاوردهای خوبی جهت رفع این مشکلات به همراه داشته باشد. لازم به ذکر است دانشگاه علوم پزشکی قزوین با شش خوابگاه مجردی و یک خوابگاه متاهلی، اسکان هزار و ۳۱۱ دانشجوی پسر و دختر این دانشگاه را برعهده دارد که از این تعداد حدود ۴۰۰ دانشجوی پسر و ۹۰۰ دانشجوی دختر در این خوابگاهها اسکان داده شدهاند. حضور سخنگوی وزارت بهداشت در بیمارستان بوعلی قزوین در ادامه این سفر یک روزه سخنگوی وزارت بهداشت در بیمارستان بوعلی قزوین که مرکز درمان بیماران کرونایی این استان است حضور یافت و در کنار کادر درمانی بیماران کرونایی قرار گرفت و ضمن تقدیر از مجاهدت این عزیزان برای آنان سلامت و موفقیت را از خداوند خواستار شد.
انتهای پیام/