عزیزی گفت: استفاده از پشم و پنبه در تهیه حلیم در طولانی مدت باعث بروز مشکلات گوارشی و برخی آسیب‌های جدی می‌شود.

به گزارش پایان تیتر، محمد حسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران، اظهار کرد: بر اساس متابولیسم طبیعی بدن اگر در تهیه و پخت حلیم به جای گوشت از موادی مانند پشم و پنبه استفاده شود، این مواد به‌صورت طبیعی دفع خواهد شد و در کوتاه مدت آسیب جدی به بدن وارد نمی‌کند، اما در طولانی مدت ممکن است به دل درد و ایجاد مشکلات گوارشی برای مصرف کننده‌ها منجر شود.
وی ادامه داد: استفاده از پشم و پنبه به جای گوشت در حلیم به نوعی تقلب محسوب می‌شود و به همین دلیل من توصیه می‌کنم افراد حلیم این مواد غذایی را از جا‌های معروف و شناخته شده خریداری کنند، زیرا تشخیص مواد داخل حلیم برای افراد عادی موضوعی سخت است.

عزیزی تاکید کرد: اگر پشم و پنبه استفاده شده در حلیم تمیز و بهداشتی نباشند ممکن است باعث بروز مشکلات و بیماری‌هایی در افراد شود.

رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: اگر پشم و پنبه مورد استفاده در حلیم دارای مواد شیمیایی یا گرد و خاکم محیط باشد باعث ایجاد ضرر به فرد مصرف کننده می‌شود و احتمالا این گونه مشکلات و بیماری‌ها با مصرف زیاد و در طولانی مدت اتفاق می‌افتد.

انتهای پیام/