از اواسط مهرماه گازگرفتگی در مدارس مختلف کشور آغاز شد. بیشتر مسمومیت را دانش آموزان استان قم داشتند. اکثرا هم دختر بودند. تا امروز شمار مسمومیت دانش آموزان قم به رسیده است. دادستانی این استان به پرونده گازگرفتگی های دانش آموزان ورود پیدا کرده است . تحقیقات ادامه دارد ولی گازگرفتگی ها هم پشت هم ادامه دارد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پایان تیتر، صبح امروز ۱۷ بهمنماه دانش آموزان سه مدرسه دخترانه در قم دچار مسمومیت شدند که احتمالا گازگرفتگی است.
کارشناسان می گویند: اگر از بخاری گازی استفاده می کنید و اتاق دریچه هوا ندارد، باید در یا پنجره را باز بگذارید. مطمئن شوید که چیزی در فاصله یک متری بخاری وجود ندارد. همچنین باید دودکش های خود را به طور مرتب تمیز کنید. حال باید دید کدام یک از این توصیه ها در مدارس مورد توجه است.
پاییز و زمستان امسال شاهد گازگرفتگی سریالی در مدارس مناطق مختلف کشور به خصوص در مدارس قم بوده ایم.
از اواسط مهرماه ۱۴۰۱ تا امروز هفدهم بهمن ماه در مدارس مختلف کشور به خصوص مدارس دخترانه شاهد مسمومیت دانش آموزان بودیم.
مسمومیت ۵۱دانش آموز دختر در هنرستان نور قم (۲۲ مهر)
مسمومیت ۱۵دانش آموز دختر در دبیرستان فاطمیه قم(۸بهمن)
مسمومیت مجدد ۱۸دانش آموز دختر در دبیرستان فاطمیه( ۱۱ بهمن)
مسمومیت ۶۱دانش آموز دختر در دبیرستان فرزانگان اردبیل(۲۶ دی)
مسمومیت ۱۵دانش آموز در قوچان (۲ بهمن)
مسمومیت ۵۰دانش آموز در مدرسه شبانهروزی در ساری (۱۳آذر)
مسمومیت ۱۸ نفر دانش آموز دختر در دبستان میثم قم (۱۶ بهمن)
امروز (۱۷ بهمن ) مسمومیت دانش آموزان سه مدرسه دخترانه در قم (حضرت فاطمه الزهرا، مدرسه شاهد رضوی، هنرستان سید حسن برقعی)
سوالی که در کنار این سریالی بودن گازگرفتگی ها در مدارس کشور مطرح است این است که چرا اکثریت این دانش آموزان دختر هستند و چرا ۹۰درصد این گازگرفتگی ها در مدارس دخترانه رخ داده است.
مسمومیت با گاز مونوکسید کربن در بهار
این آمار در حالی مطرح است که اوایل سال نیز، یعنی در بهار شاهد چند مورد مسمومیت دانش آموزان در مدارس کشور بودیم به طور مثال چهارم اردیبهشت ، مسمومیت دانش آموزان و معلمان در مدرسه رهنما خوزستان به اورژانس اعلام شد یا مسمومیت ۱۴ دانشآموز بیله سوار در ششم اردیبهشت ماه امسال باعث راهی شدن آنها به بیمارستان شد.
۴۸ هزار بخاری گازی و یک هزار بخاری نفتی مدارس استاندارد نیستند
و اما روزگذشته معاون وزیر آموزش و پرورش در گفت و گویی که در رکنا منتشر شد که خبر داد: ۴۸ هزار بخاری گازی و یک هزار بخاری نفتی مدارس استاندارد نیستند.
خانمحمدی با بیان اینکه ابتدای سال تحصیلی ۷۲۵ میلیارد تومان برای ساماندهی سیستمهای گرمایشی تزریق کردیم و معتقدیم شعله مستقیم از مدارس شش کلاسه به بعد باید خارج شود اظهار کرد: ۴۹ هزار کلاس درس باید استانداردسازی شود. سهم ما از عوارض گار ۲۰ درصد بود که در لایحه بودجه ۱۴۰۲ به ۵۰ درصد رسیده است و استانداردسازی یک بخش از مدارس تا پایان این دولت را انجام میدهیم.
وی افزود: ۴۸ هزار بخاری گازی و یک هزار بخاری نفتی داریم که باید استاندارد شوند و تا پایان سال تحصیلی ۱۴ هزار سیستم گرمایشی استاندارد میشود.
آزاده مختاری
انتهای پیام/