وزیر کشور گفت: اگر افرادی که اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری کردهاند فعالیتی را در سطح عمومی و پیش از زمان مقرر انجام دهند تخلف صورت گرفته و ما قطعا با آن برخورد میکنیم.
به گزارش پایان نیوز ، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در حاشیه مراسم افتتاحیه ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه توفیق شد تا دوستان مجری انتخابات را در ستاد و در وزارت کشور مستقر کنیم.
وزیر کشور ادامه داد: انشاءالله با هماهنگیهایی که صورت گرفته انتخاباتی قانونی و پرشور برگزار خواهد شد.
وی درباره انتخابات میان دورهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزهها تاکنون ۲۶۰ کاندیدا ثبتنام کردند که امروز آخرین روز ثبتنام بود و مشخصات آنها لحظه به لحظه برای شورای نگهبان ارسال شده است.
رحمانی فضلی در خصوص انتخابات شوراهای شهر و روستا بیان داشت: کار انتخابات شوراهای شهر و روستا در ۳۰ اسفند ماه و با ثبت نام از کاندیدا شروع میشود همه چیز بر اساس جدول زمانبندی انجام می شود تنها نگرانی که در این باره وجود دارد صدور گواهی عدم سوء پیشینه است و همانگونه که پیشتر نیز اعلام کردیم کسانی که قصد کاندیدا شدن در این انتخابات را دارند باید این گواهی را ارائه دهند.
وزیر کشور ادامه داد: البته با تمامی ارگان های ذیربط در این خصوص هماهنگیهای لازم صورت گرفته تا صدور گواهی با سرعت و سهولت بیشتری انجام گیرد.
وی درباره انتخابات ریاست جمهوری اذعان داشت: شروع به کار انتخابات ریاست جمهوری از ۲۲ فروردین سال ۱۳۹۶ خواهد بود و در این باره خوشبختانه هیچ نگرانی وجود ندارد و امیدواریم با رعایت قانون توسط کسانی که کاندید میشوند و دستگاههای اجرایی انتخاباتی خوب برگزار شود.
رحمانی فضلی درباره تخلف انتخاباتی گفت: اگر افرادی که اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری کردهاند فعالیتی را در سطح عمومی و پیش از زمان مقرر انجام دهند تخلف صورت گرفته و ما قطعا با آن برخورد میکنیم. کسانی که اعلام کاندیداتوری میکنند نباید در عرصه عمومی فعالیت داشته باشند و احزابی که در این زمینه اعلام موجودیت میکنند باید مجوزهای لازم را دریافت کنند در غیر این صورت تمامی فعالیتهای آنها غیرقانونی خواهد بود.
وزیر کشور درباره برخی فعالیتهای نامزدها در رسانه ملی گفت: اگر فعالیتهای صورت گرفته در چهارچوب فضای رسانه ملی باشد مانعی ندارد در غیر این صورت کاری غیرقانونی است و باید با آن برخورد کرد.
وزیر کشور افزود: در زمینه فعالیتهای صدا و سیما در زمینه انتخابات، قانون تعیین تکلیف کرده و کمیته تبلیغات را تشکیل داده و رسانه ملی نیز باید برنامههای انتخاباتی خود را به تصویب این کمیته برساند.
رحمانی فضلی درباره برگزاری الکترونیکی انتخابات گفت: برای الکترونیکی برگزار شدن انتخابات پیگیریهای لازم صورت گرفته اما تاکنون فضای کافی برای اجرای صد در صد آن در اختیار نیست چرا که هنوز نرم افزار و سختافزارهای لامز به میزان کافی وجود ندارد اما تمامی تلاش خود را میکنیم که ۹۵ درصد فرآیند انتخابات به صورت الکترونیکی انجام شود همان گونه که در حال حاضر احزار هویتها الکترونیکی است.
وی تصریح کرد: البته امکان دارد در انتخابات شهر و روستا در بعضی از حوزهها انتخابات به صورت الکترونیکی انجام شود.
رحمانی ففضلی در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: در موضوع انتخابات بحث افزایش اعتماد مردم مورد توجه است و آنها از ما نمیپذیرند که به گونهای رفتار کنیم که شائبه طرفداری وجود داشته باشد بنده از همه خواستهام تا این موضوع را رعایت کنند اما در حالت کلی دستگاههای نظارتی نیز نظارت کاملی را بر این فرآیند خواهند داشت.
انتهای پیام/