رئیس فراکسیون امید در جمع خبرنگاران به تشریح محورهای گزارش سه ماهه فراکسیون متبوع خود پرداخت.

به گزارش پایان نیوز ،‌ محمدرضا عارف در حاشیه نشست علنی امروز (چهارشنبه ۱۴ مهرماه) در جمع خبرنگاران گفت: اصلاح طلبان قطعا برای ورود به انتخابات شوراها برنامه ریزی دارند و اعضا و گروه ها تا به این لحظه در این باره کارهایی را انجام داده اند.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی افزود: امیدواریم که به صورت منسجم، جدی و یکپارچه در انتخابات شورای شهر فعالیت شود و همچنین اصولگرایان نیز در این زمینه کار کنند تا شاهد انتخابات پرشور و رقابتی باشیم.

عارف در خصوص گزارش عملکرد شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان گفت: گزارش شورای عالی اصلاح طلبان آماده است با توجه به ترکیب جدید شورا براساس نقدی که وارد بود آسیب شناسی از فعالیت ها و عملکرد شورا انجام شد.

وی درباره گزارش عملکرد سه ماهه فراکسیون امید ادامه داد: گزارش فراکسیون امید آماده است و باید مروری در خصوص گزارش داشته باشیم تا این گزارش در اختیار رسانه ها قرار گیرد.

رئیس فراکسیون امید در خصوص اختلاف بین شورای سیاستگذاری و شورای هماهنگی اصلاح طلبان تصریح کرد: چند احزاب در شورای هماهنگی نقطه نظراتی داشتند که برخی لحاظ شده و بقیه نیز لحاظ خواهد شد./

پایان پیام