خوردن یک آووکادو در روز ممکن است کیفیت کلی رژیم غذایی را بهبود بخشد. یک مطالعه اخیر نشان داد که شرکت کنندگانی که یک آووکادو در روز مصرف می کردند به میزان قابل توجهی پایبندی خود را به دستورالعمل های رژیم غذایی افزایش دادند.
به گزارش پایان تیتر به نقل از ساینس دیلی، به گفته تیمی به سرپرستی محققان دپارتمان علوم تغذیه ایالت پن، خوردن یک آووکادو در روز ممکن است کیفیت کلی رژیم غذایی را بهبود بخشد. کیفیت پایین رژیم غذایی یک عامل خطر برای بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی است و بسیاری از بزرگسالان آمریکایی کیفیت رژیم غذایی پایینی دارند و توصیه های غذایی کلیدی ارائه شده توسط دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها را رعایت نمی کنند.
این مطالعه توسط کریستینا پترسن، دانشیار علوم تغذیه، و پنی کریس اترتون، استاد بازنشسته علوم تغذیه دانشگاه ایوان پوگ هدایت شد و اخیراً در مجله Current Developments in Nutrition منتشر شده است. محققان بررسی کردند که چگونه یک مداخله مبتنی بر غذا – یک آووکادو در روز – بر کیفیت کلی رژیم غذایی تأثیر می گذارد.
پیترسن گفت: “آووکادو یک غذای غنی از مواد مغذی است که حاوی مقدار زیادی فیبر و سایر مواد مغذی مهم است. ما میخواستیم ببینیم که آیا مصرف منظم این غذا منجر به افزایش کیفیت رژیم غذایی میشود یا خیر.” “تحقیقات مشاهده ای قبلی نشان می دهد که مصرف کنندگان آووکادو کیفیت رژیم غذایی بالاتری نسبت به غیرمصرف کنندگان دارند. بنابراین، ما این مطالعه را برای تعیین اینکه آیا بین مصرف آووکادو و کیفیت کلی رژیم غذایی رابطه علّی وجود دارد یا خیر، توسعه دادیم.”
پترسن اظهار داشت که از آنجایی که تنها ۲ درصد از بزرگسالان آمریکایی مصرف کننده منظم آووکادو هستند، محققان می خواستند تعیین کنند که آیا گنجاندن آووکادو در رژیم غذایی روزانه افراد می تواند کیفیت رژیم غذایی آنها را به میزان قابل توجهی افزایش دهد یا خیر.
محققان قبل از شروع مطالعه و در چند نقطه در طول مطالعه با شرکت کنندگان مصاحبه تلفنی انجام دادند تا تعیین کنند که رژیم غذایی آنها در ۲۴ ساعت گذشته چگونه بوده است و رژیم غذایی آنها را با استفاده از شاخص تغذیه سالم ارزیابی کردند تا مشخص کنند که چقدر به دستورالعمل های غذایی برای آمریکایی ها پایبند هستند. . پایبندی به دستورالعمل ها به عنوان معیاری برای کیفیت کلی رژیم مورد استفاده قرار گرفت.
این مطالعه شامل ۱۰۰۸ شرکت کننده بود که به دو گروه تقسیم شدند. یک گروه رژیم غذایی معمول خود را ادامه دادند و مصرف آووکادو خود را در طول مطالعه ۲۶ هفته ای محدود کردند، در حالی که گروه دیگر یک آووکادو در روز را در رژیم غذایی خود گنجاندند.
پیترسن گفت: «ما دریافتیم که شرکتکنندگانی که روزانه یک آووکادو مصرف میکردند، به میزان قابلتوجهی پایبندی خود را به دستورالعملهای رژیم غذایی افزایش دادند. این نشان میدهد که استراتژیهایی مانند خوردن یک آووکادو در روز، میتواند به افراد کمک کند دستورالعملهای غذایی را رعایت کنند و کیفیت رژیم غذایی خود را بهبود بخشند.
اگرچه محققان گفتند که از دیدن اینکه خوردن روزانه آووکادو کیفیت رژیم غذایی را بهبود می بخشد شگفت زده نشدند، اما پیش بینی نکرده بودند که شرکت کنندگان چگونه می توانند به آن دست یابند.
پیترسن گفت: «ما تشخیص دادیم که شرکتکنندگان از آووکادو بهعنوان جایگزینی برای برخی از غذاهای غنی از غلات تصفیهشده و سدیم استفاده میکردند. “در مطالعه خود، آووکادو را به عنوان یک سبزی طبقه بندی کردیم و شاهد افزایش مصرف سبزیجات ناشی از مصرف آووکادو بودیم، اما شرکت کنندگان نیز از آووکادو برای جایگزینی برخی از گزینه های ناسالم استفاده کردند.”
به گفته پترسن، داشتن رژیم غذایی نامناسب به طور قابل ملاحظه ای خطر ابتلا به بیماری هایی مانند بیماری قلبی، دیابت نوع ۲، بیماری کلیوی و بسیاری از بیماری های قابل پیشگیری دیگر را افزایش می دهد.
پترسن گفت: «با بهبود پیروی افراد از دستورالعملهای غذایی، میتوانیم به کاهش خطر ابتلا به این بیماریهای مزمن و افزایش امید به زندگی سالم کمک کنیم.»
پترسن همچنین مطالعات مشابهی را برای بررسی تأثیر مداخلات مبتنی بر غذا، از جمله رابطه بین پسته و کیفیت رژیم، انجام داده است، اما گفت که تحقیقات بیشتری برای تعیین اینکه چه استراتژیهای مبتنی بر مواد غذایی دیگری میتواند برای بهبود پایبندی افراد به دستورالعملهای رژیم غذایی استفاده شود، مورد نیاز است.
پترسن گفت: «در مطالعاتی مانند این مطالعه، ما میتوانیم راههای مبتنی بر مواد غذایی را برای بهبود کیفیت رژیم غذایی تعیین کنیم، اما استراتژیهای رفتاری نیز برای کمک به افراد در پایبندی به دستورالعملهای رژیم غذایی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن مورد نیاز است.
سایر مشارکت کنندگان در این مطالعه عبارتند از سیدنی اسمیت و دیوید ام. ربوسین، دانشکده پزشکی دانشگاه ویک فارست. آلیس اچ. لیختنشتاین و نیروپا آر. ماتان، دانشگاه تافتس. ژائوپینگ لی، دانشکده پزشکی دیوید گفن در دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس؛ و جوآن ساباته، سوجاتا راجارام و جینا سگویا-سیاپکو، دانشگاه لوما لیندا.
مرکز تغذیه آووکادو از این مطالعه حمایت کرد. سرمایهگذار بر تجزیه و تحلیل دادهها، تفسیر دادهها یا نوشتن مطالعه منتشر شده تأثیری نداشت.
مترجم: بیتا جعفری
انتهای پیام/