رئیس پلیس فتا استان اردبیل از کاربران شبکههای اجتماعی خواست قبل از هر اقدامی در قبال پیامهای دریافتی از اکانت دوستان خود، ابتدا آن را بررسی کنند.
به گزارش پایان تیتر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا، سرهنگ علی قهرمان طالع رئیس پلیس فتا استان اردبیل گفت: متأسفانه کاربران شبکههای اجتماعی به راحتی به اپلیکیشنهای شبکههای اجتماعی و پیام رسانها اعتماد کرده و امنیت کامل آنها را باور میکنند که این امر بعضاً موجب وارد شدن خسارتهای مالی زیادی به کاربران میشود.
این مقام انتظامی در ادامه به کاربران شبکههای اجتماعی هشدار داد : تا در زمان دریافت پیام از سوی دوستان و آشنایان خود قبل از هر اقدامی، ابتدا با فرستنده آن ارتباط صوتی برقرار کنند و بعد اطمینان از صحت پیام نسبت به انجام و رفع آن اقدام نمایند.
سرهنگ قهرمان طالع در مورد کلاهبرداری با این شیوه گفت: در برخی موارد مشاهده میشود که مجرمان سایبری با نفوذ به اپلیکیشن و دسترسی بهحساب کاربری در شبکههای اجتماعی و پیامرسانها با سوءاستفاده از لیست مخاطبین کاربر، بهعنوان یک اکانت آشنا به آنها پیغام داده و از آنها میخواهد تا نسبت به واریز وجه بهحساب یکی از دوستانش، خرید یک کالا با مبلغ پایین، خرید شارژ، ثبتنام در وبسایتهای مختلف مثل کاریابی و … اقدام کنند.
وی بیان داشت : در این حال مخاطبان با در نظر گرفتن اینکه پیام از سوی فردی آشنا ارسالشده بدون بررسی صحت آن و با اعتماد کاذب درخواست موردنظر را انجام می دهند و متأسفانه در دام سایتهای فیشینگ افتاده و کل موجودی حساب بانکی خود را از دست میدهند.
رئیس پلیس فتا استان اردبیل تأکید کرد: کاربران باید روش صحیح استفاده و تنظیمات امنیتی برنامههای مورداستفاده خود را یاد گرفته و نسبت به فعالسازی آنها اقدام نمایند؛ تا با یک پیام ساده از سوی مجرم سایبری فریب نخورده و متحمل زیانهای مادی و معنوی نشوند.
این مقام مسوول در خاتمه گفت : کاربران در صورت بروز مشکل از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری قسمت تماس با ما، از طریق شمارههای ۰۴۵۲۵۷۶۵، ۱۱۰ و یا با مراجعه به پلیس فتا استان خود با ما در میان بگذارند.