رییس انجمن آترواسکلروزایران با بیان اینکه روزانه دسته کم ۳۰۰ ایرانی به دلیل ابتلا به انواع بیماری های قلبی-عروقی جان خود را ازدست میدهند، گفت: با برنامه ای که سازمان بهداشت جهانی برای دنیا در نظرگرفته، امیدواریم در کشورهای توسعه یافته تا سال ۲۰۲۵ شاهد کاهش بیماری های قلبی و عروقی باشیم.
به گفته وی، هرقدر شاهد رشد صنعتی شدن هم زمان با عدم رعایت بهداشت و برنامه ریزی صحیح و رژیم غذایی مناسب باشیم و افراد از چاقی اجتناب نکنند و مراجعه مرتب و منظم به مراکز پزشکی برای چکاب های سالیانه نداشته باشند با آمار بالاتری از بیماری های قلبی و عروقی وتلفات دراین زمینه روبرو می شویم.
این متخصص قلب و عروق امکانات فعلی کشور را برای کاهش آمار ابتلا به سکته های قلبی و مغزی درحال رشد و بهبود ارزیابی کرد و گفت: برای رسیدن به شرایط مطلوب تر حداقل به یک دوره ۵ ساله نیازداریم.
وی تاکید کرد: تعداد مبتلایان به بیماری های قلبی وعروقی با افزایش سن بازهم بیشترمی شود بنابراین نیاز داریم که درکشور آگاهی های اجتماعی را محک بزنیم و ببینیم که با توجه به رشد بیماران در خطر آیا می توانیم خود را ازلحاظ کاهش بیماری ها به مرزکشورهای توسعه یافته برسانیم یا خیر.
رییس انجمن آترواسکلروزایران گفت : شایع ترین بیماری قلبی ومغزی در سراسر دنیا و کشور ما بدون شک سکته های قلبی و مغزی هستند.
این متخصص قلب و عروق اظهارداشت: در سال ۲۰۰۲ هر سال ۷میلیون نفربه دلایل بیماری های قلبی جان خود را ازدست داده اند و درسال ۲۰۲۰ در صورت عدم رعایت الگوهای جهانی سالانه ۱۱ میلیون نفردرجریان ابتلا به این گونه بیماری ها جان خود را ازدست خواهند داد.
رئیس انجمن آترواسکلروزایران گفت: سالانه دستکم ۷ میلیون نفر در جهان بر اثر سکته و بیماری های قلبی که بیش از هفت میلیون نفر براثر سکته مغزی جان خود را ازدست می دهند.
وی بیان کرد: این در حالی است که بیماریهای مزمن ریه و عفونت های حاد ریه سالانه جان حدود شش میلیون نَفَررا درجهان می گیرد و ایدز، دیابت، فشار خون بالا، اسهال و تصادفات رانندگی ازدیگرعلل مرگ انسان ها درجهان اند .
گفتنی است چهارمین همایش سراسری روز آتروترومبوزیس روزجمعه ۲۹ بهمن ۹۵ ازساعت ۹-۱۴ و بامشارکت انجمن های قلب و عروق ایران، آترواسکلروزیس، اینترونشال کاردیولوژی، انجمن سکته مغزی ایران درهتل پارسیان آزادی تهران برگزار می شود.
انتهای پیام/