به گزارش پایان تیتر به نقل از ساینس نیوز، اورلاندو، فلوریدا – لوبیا میوه نیست، اما ممکن است برای سلامتی شما جادویی باشد.

دانشمندان در ۳ ژوئن در نشست سالانه انجمن تغذیه آمریکا گزارش دادند که در یک مطالعه کوچک، خوردن روزانه یک فنجان نخود، کلسترول افراد را کاهش می‌دهد. و یک فنجان نخود یا لوبیا سیاه در روز التهاب را کاهش می‌دهد.

ایندیکا ادیریسینگه، متخصص تغذیه در موسسه فناوری ایلینوی در شیکاگو، می‌گوید: «نتایج نشان می‌دهد که چگونه تغییرات کوچک در رژیم غذایی شما می‌تواند به تغییرات معناداری در سلامت شما منجر شود. فقط اضافه کردن یک فنجان لوبیا در روز می‌تواند تفاوت‌های بزرگی ایجاد کند.»

ادیریسینگه و همکارانش ۷۲ فرد مبتلا به پیش‌دیابت را در آزمایشی ثبت‌نام کردند که به مدت ۱۲ هفته، روزانه یک فنجان نخود، لوبیا سیاه یا برنج سفید مصرف می‌کردند. در پایان آزمایش، سطح کلسترول افراد در رژیم غذایی نخود از حدود ۲۰۰ به ۱۸۶ میلی‌گرم در دسی‌لیتر کاهش یافت. ادیریسینگه می‌گوید این ممکن است کم به نظر برسد، اما در واقع «طلا» است. این بدان معناست که شرکت‌کنندگان «به حالت سالم برمی‌گردند». پزشکان سطح کلسترول کل زیر ۲۰۰ میلی‌گرم در دسی‌لیتر را طبیعی می‌دانند.

افراد در هر دو گروه نخود و لوبیا سیاه همچنین علائم کاهش التهاب در خون را نشان دادند. مورگان اسمیت، نویسنده همکار مطالعه و متخصص تغذیه در دانشگاه ایلینوی تک، می‌گوید بخشی از هیجان در مورد این فواید سلامتی ناشی از خود لوبیا است. «آنها بسیار رایج، مقرون به صرفه و در دسترس هستند.»

این می‌تواند باعث شود افراد به راحتی بتوانند حبوبات بیشتری را در آشپزی خود بگنجانند. مطمئناً، شکمی پر از لوبیا ممکن است شما را به وجد بیاورد. ادریسینگ می‌گوید برخی از شرکت‌کنندگان در مطالعه، مشکلات گوارشی را گزارش کردند، اما به نظر می‌رسید که روده‌های آنها در طول دوره آزمایش سازگار شده است.

آیا این بدان معناست که باید برای هر وعده غذایی لوبیا بخوریم؟ نه لزوماً. دستورالعمل‌های غذایی فعلی مصرف ۱.۵ فنجان لوبیا در هفته را توصیه می‌کنند. اما ادریسینگ می‌گوید: «انجام یک فنجان در روز خیلی سخت نیست.» در این مطالعه، تیم او دستور العمل‌ها و تصاویری از غذاهایی را که می‌توانند امتحان کنند، مانند سالاد لوبیا، به شرکت‌کنندگان ارائه داد.

ادریسینگ شخصاً دوست دارد لوبیای خود را برای صبحانه – نخود با نارگیل – بخورد. او می‌گوید: «می‌توانید کمی نمک و فلفل اضافه کنید و واقعاً خوب است.»

نخود و نارگیل ایندیکا

مواد لازم:

۱ فنجان نخود کنسروی، آبکش شده

۲ قاشق غذاخوری نارگیل رنده شده (تازه یا خشک)

۱ عدد آبلیمو

۱ پیمانه نمک، فلفل

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. نخود و نارگیل را اضافه کنید و گاهی اوقات هم بزنید تا گرم شوند، حدود پنج دقیقه. ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و آبلیمو، نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. گرم سرو کنید.

مترجم: بیتا جعفری

انتهای پیام/