رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان اینکه نصب دوربین در کلانتریها در برخورد ماموران با مردم و مجرمان موثر است، گفت: نیروی انتظامی ازبودجه عمومی اعتبار لازم برای نصب دوربین درکلانتری ها را تامین کند.
به گزارش پایان نیوز؛ الهیار ملکشاهی در خصوص ضرورت نصب دوربین در کلانتریها، گفت: به طورحتم نصب دوربین درکلانتری ها، چهارراه ها و کلیه معابر شهری نظارت محسوس و غیرمحسوس است که در ایجاد امنیت تاثیر بسیاری دارد، بنابراین اصل نصب دوربین به ویژه درکلانتری ها ضروری و لازم است.
نماینده مردم کوهدشت در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه دوربینها باید در همه مراکز به جز اماکن خصوصی نصب شوند، افزود: متاسفانه اگرچه نصب دوربین ها در کلانتریها طی چند سال گذشته آغاز شده اما به دلیل نبود اعتبار لازم این طرح تاکنون ۷۰ تا ۸۰ درصد اجرایی شده است؛ البته در اعتبارات عمومی نیروی انتظامی می توان منابع لازم را برای این طرح تهیه کرد.
وی با بیان اینکه همچنین میتوان از اعتبارات امنیتی در استانداری ها نیز بودجه لازم برای اجرای کامل این طرح را تامین کرد، تصریح کرد: در اعتبارات استانی موجود در استانداریها ردیفی تحت عنوان منابع امنیتی وجود دارد که ازاین محل نیز می توان برای نصب کامل دوربین ها در کلانتری ها استفاده کرد؛ بنابراین نباید به بهانه نبود منابع و اعتبارکافی اجرای طرح نصب دوربین در کلانتریها را ناقص گذاشت.
رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نصب دوربین در کلانتریها همچنین در ایجاد نظم و انضباط پرسنل نیز تاثیر بسزایی دارد، تصریح کرد: به طورحتم وجود دوربین دراین مراکز در نوع برخورد ماموران کلانتری با مردم و مجرمان نیز موثر است، بنابراین پیشنهاد می شود که با استفاده از راهکارهای قانونی اعتبار لازم برای اجرای کامل این طرح تامین شود.
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، فرمانده نیروی انتظامی در اظهارنظری در بهمن ماه ۹۴ با بیان اینکه طرح تجهیز کلانتری ها و همه بازداشتگاه های پلیس معطل بودجه مانده است، گفت: اگر بودجه لازم تامین شود بخش بزرگی ازکلانتری ها تا پایان سال ۹۵ به دوربین مجهز می شوند./
انتهای پیام