کارشناسان بهداشت با بررسی وسایل محیط از وجود بیش از حد میکروبها در برخی از آنها حیرت زده شدند.
مایکروویو بندرگاه باکتریها
این وسیله که اغلب افراد برای گرم کردن غذا و نبود وقت کافی از آن استفاده میکنند، میتواند تا ۳۰ بار در روز مورد استفاده قرار گرفته و بندرگاهی برای انواع باکتریها باشد.
آب سردکنها، پناهگاه میلیونها میکروب وحشتناک
بیشتر افراد حداقل روزی ۲ بار برای رفع تشنگی در محل کار سراغ آب سردکنها میروند و بر اساس بررسیهای بهداشتی دیده شده که ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار جرم به ازای هر اینچ مربع روی یک شیر آب وجود دارد.
صابونهایی که خود میکروب مدفوع دارند
استفاده از سرویس بهداشتی و شستن دستها با صابون عاملی جهت انتقال میکروب و بیماری در محیط کار شناخته شده و بر اساس گزارشها و بررسیهای بهداشتی مشاهده شده که یک چهارم مخزنهای صابون در ادارهها آلوده به باکتری مدفوع هستند.
یخچالها لانه مخفی باکتریها
بسیاری از افراد میان وعده، میوه و غذاهای خود را به دلیل جلوگیری از فاسد شدن هر صبح که وارد محل کار میشوند در یخچال می گذارند، کارشناسان بهداشت در بررسیهای خود دریافتند که یک یخچال ۷۸۵۰ واحد باکتری در هر سانتی متر مربع دارد.
میکروبهای میزکار ۴۰۰ برابر سرویس بهداشتی
یکی از وسایلی که همه افراد در بیشتر ساعتهای روز از آن استفاده میکنند، میز کار است به همین دلیل این وسیله محل تجمع انواع میکروبها بوده و پناهگاه بیش از ۱۰ میلیون باکتری و به عبارتی ۴۰۰ برابر بیشتر از یک توالت فرنگی میکروب بر روی آن وجود دارد.
منبع:dailymail
انتهای پیام/