نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، گفت: در سیستم ارجاع می توان به خوبی از نیروی پزشک خانواده استفاده کرد اما متاسفانه به دلیل اینکه زیرساخت اجرای این طرح آماده نشد لذا همین عامل، سبب شد نتوانیم از نیروی پزشک عمومی به خوبی استفاده کنیم.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: برای هر پزشک حداقل صدها میلیون تومان سرمایه گذاری می شود تا بتوان از خدمات آنها بهره مند شد این درحالی است که بسیاری از پزشکان عمومی در کشور فعالیت چشمگیری ندارند.

وی با بیان اینکه بیشتر پزشکان عمومی اغلب به شغلی غیر از طبابت روی می آورند، یادآور شد: در کشورهای پیشرفته بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد فعالیت های حوزه سلامت بر دوش پزشکان عمومی است درحالی که در کشور ما از این نیرو استفاده نمی‌شود.

خضری تصریح کرد: زیرساخت های طرح پزشک خانواده از سال ۸۴ آغاز شد اما هنوز تربیت پزشک خانواده را شروع نکردیم درحالی که تربیت نیروی انسانی در نظام ارجاع می تواند این کمک را به بیماران کند تا بخش زیادی از درمان از سوی پزشک عمومی صورت گیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، گفت: امید است در لایحه برنامه ششم توسعه بحث نظام ارجاع به گونه ای به دولت تکلیف شود تا با اجرایی شدن آن، استفاده از تعداد زیادی از پزشکان عمومی به عنوان پزشک خانواده در دستور کار قرار گیرد./

انتهای پیام