وزیر نیرو با بیان اینکه خدمات فنی و مهندسی شرکت های تابعه وزارت نیرو به بیش از ۴۰ کشور جهان صادر می شود، افزود: بیش از سه میلیارد دلار پروژه فعال در خارج از کشور توسط فعالان صنعت آب و برق در دست اجراست.
به گزارش پایان نیوز، «حمید چیت چیان» امروز (یکشنبه) در حاشیه امراسم افتتاحیه دوازدهمین نمایشگاه آب و تاسیسات آب و فاضلاب کشور در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران افزود: شرکت های آب و برق موفق ترین شرکت های کشور در زمینه صادرات خدمات فنی و مهندسی هستند.
وی ادامه داد: مطابق آمارها در چند سال اخیر بیش از ۹۰ درصد صادرات ذکر شده توسط این شرکت ها به انجام رسیده است.
به گفته این مقام مسئول، از سال های گذشته وزارت نیرو در تلاش بوده تا همه نیازهای فنی خود را با اتکا به صنعتگران داخلی تامین کند.
وی بیان کرد: با این وجود، همه روزه فناوری های جدیدی وارد بازارها می شود و دانش جهان رو به پیشرفت است و صنایع آب و برق کشور بی نیاز از این پیشرفت ها نیستند.
چیت چیان خاطرنشان کرد: تلاش وزارت نیرو بر انتقال دانش و فناوری های نوین به داخل کشور است و در سایه همین پیگیری ها، هم اینک توان صادراتی خوبی برای این صنایع فراهم شده است.
وی یادآور شد: در دوازدهمین نمایشگاه آب و صنایع آب و فاضلاب بیش از ۴۰۰ شرکت داخلی و خارجی از اقصی نقاط جهان حضور دارند که با قابلیت ها و توانمندی های مهندسان و متخصصان کشورمان آشنا شده و می توانند نیازهای خود را از تولیدکنندگان ایرانی تامین کنند.
وزیر نیرو، بزرگترین حمایت دولت از صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی صنایع آب و برق را در اختیار قرار دادن بازار بزرگ داخل به آنها عنوان کرد که بر این اساس، همواره نیاز به تولیدات و محصولات داخلی در کشور وجود دارد و علاوه بر آن، با پشتیبانی از فعالیت شرکت های دانش بنیان حمایت های بیشتری از این صنایع انجام می شود.
وی یادآور شد: برای اجرای طرح ها و پروژه های مختلف صنایع آب و فاضلاب کشور از منابع مالی مختلف از جمله اسناد خزانه اسلامی، اوراق تسویه، اعتبارات صندوق توسعه ملی و اوراق مشارکت استفاده می شود.
** بحران آب
چیت چیان در ادامه با اشاره به بحران آب در کشور، از برنامه ریزی برای اجرای برنامه های گسترده ای برای مقابله با این بحران خبر داد که امید می رود در جریان بررسی برنامه ششم توسعه مورد تایید قرار گیرند.
به گفته وی، اجرای طرح احیا و تعادل بخشی آب های زیرزمینی، استقرار سیستم های اندازه گیری در شبکه های آب، هوشمندسازی شبکه های آب شهری، توسعه آبرسانی به روستاها، توسعه سیستم های آب شیرین کن، توسعه سیستم های نیترات زدایی و زدایش فلزات سنگین از منابع آب و استفاده از پساب حاصل از تصفیه فاضلاب ها برای استفاده در صنعت، کشاورزی و توسعه فضای سبز از جمله این طرح ها هستند.
این مقام مسئول در پایان در پاسخ به افزایش قیمت انشعاب آب در هفته های گذشته، گفت: میزان افزایش بهای انشعاب ها هنوز از میزان تورم کشور پایین تر است؛ در حالی که از سه سال پیش تاکنون هیچ افزایشی در هزینه های انشعاب داده نشده بود.
به گزارش ایرنا؛ دوازدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آب و تاسیسات آب و فاضلاب ایران امروز (یکشنبه) با حضور وزیر نیرو در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران گشایش یافت.
۲۵۹ شرکت داخلی و ۱۴۰ شرکت خارجی از ۲۵ کشور جهان همچون آلمان، ایتالیا، فرانسه، انگلیس، آمریکا، کانادا و چین در این نمایشگاه حضور دارند که آخرین تولیدات و فناوری های خود را در هفت سالن به مساحت ۲۵ هزار مترمربع به نمایش گذاشته اند.
انتهای پیام