کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که ایا به نفع اقای بقایی کنار می روید گفت: به نفع بقایی از عرصه انتخابات کنار نخواهم رفت.

به گزارش پایان نیوز ،  مهدی کلهر داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری با اشاره به چسبندگی قیمت در حوزه اقتصادی و تشریح ابعاد آن اظهار داشت: در سیاست هم این موضوع وجود دارد و برخی از ما احساس خود “مدیرکل بینی” را داریم، در سطوح بالاتر هم این موضوع دیده می شود.

وی با اشاره به اینکه برخی مسئولان چسبندگی پست سیاسی را با خود به همراه دارند افزود: اقای بنی صدر تا مدت ها فکر می کرد رییس جمهور بود و نمی خواست حکم عدم کفایت را قبول کند؛ چسبندگی سیاسی یک بیماری است که باید برای آن فکری شود.

کلهر با مقایسه قانون چسبندگی پست کلهر ,  بقایی , ریاست جمهوریدر ایران و امریکا عنوان داشت: ما مجبوریم برای مقام بالایی که دوره اش تمام می شود یک جایگاه بالاتری در نظر بگیریم که این یک اشکال است.

داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد: پاشنه اشیل ریکاوری قدرت باید وجود داشته باشد تا فرد خود را با شرایط تطبیق دهد.

کلهر گفت: دموکراسی چارچوبی دارد و با تشکیل حزب و رای دادن می توان مشکلات را حل کرد؛ قرار نیست که حتی با احساس خیلی پاک چارچوب ها را به هم بزنید. سال هاست از زمان اقای بنی صدر ما چنین مشکلی داریم، ما باید یاد بگیریم غیر از وزارت کارهای دیگر هم بلد باشیم.

وی بیان داشت: قرار نیست نظام جمهوری اسلامی از بین برود و به سمت حرکت پرشتاب خود ادامه خواهد داد اما باید فکری برای چسبندگی پست ها بکنیم.

داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سوال که ایا به نفع اقای بقایی کنار می روید گفت: به نفع بقایی از عرصه انتخابات کنار نخواهم رفت.

وی درباره حضورش در دولت احمدی نژاد، امنیت شغلی خبرنگاران و هدف از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری  افزود: ما جایگاه خبرنگار را پس از انقلاب تعریف نکردیم و نقش خبرنگار بسیار حائز اهمیت و سنگینی است، نگاهم از زمان اقای احمدی نژاد این بود که اگر قرار شد مقررات مطبوعات را بررسی کنیم چیزی شبیه قسم نامه بقراط خارج از حب و بغض  اقدام کنیم.

کلهر تاکید کرد: ما باید جایگاه رسانه را جدی تلقی کنیم و از خبرنگار حمایت قضایی کنیم تا انتقادات به حق خبرنگار را به دردسر نیندازد، اگر خبرنگاران را امرین به معروف و ناهیان از منکر بدانیم می توانیم مشکلات را حل کنیم.

وی در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران جوان درباره ارزیابی اش از شرکت احمدی نژاد در انتخابات ادامه داد: بالاخره ما یک مردم قدر شناس داریم که خادمین خود را قدر می شناسند.

داوطلب انتخابات ریاست جمهوری یاد آور شد: اقای احمدی نژاد در یک برهه ای خدمات بسیاری انجام داده است و من نیز بیش از ۹۰ درصد با اهداف دولت نهم و دهم موافقم اما با شیوه اجرایی دولت قبل مخالف هستم؛ برخی از روش های عجولانه دولت قبل منجر به شکست شده است اما من به احمدی نژاد به عنوان خادم دولت نهم و دهم احترام می گذارم.

کلهر با انتقاد از وجود رکود شدید در کشور اظهار داشت: این آسانترین کار است که دولت برای کنترل تورم از رکود استفاده کند. هر دولتی که روی کار آمد باید کشور را از رکود اقتصادی خارج کند و این موضوع سخت اما شدنی است.

وی ادامه داد: ما باید به مردم پول بدهیم تا مسکن بخرند؛ مشکل ما مسکن نیست بلکه مشکل نقدینگی برای خرید مسکن است.

داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: تکنوکرات فحش نیست؛ اگر تکنوکرات ها نبودند کشور در ابتدای جنگ به مشکل برمی خورد، تکنوکرات محترم است و تمام کشور با تکنوکراتی (فن و تکنیک) اداره می شود.

کلهر اضافه کرد: ما در کشور متخصص و متعهد داریم اما خاموش و بی ادعا هستند.

وی ادامه داد: برخی کمترین تخصص را دارند اما به دنبال سفره انقلاب هستند. من اگر امدم مباشر جوان خواهم داشت و اگر توانایی اجرایی را ببینم پست اجرایی به جوانان خواهم داد.

این داوطلب انتخابات دوازدهمین دوره  ریاست جمهوری گفت: هرکشوری که با مدرک گرایی پیش برود به مشکل برخواهد خورد و تولید تحصیلکرده های جامعه ما هیچ تناسبی با نیاز بازار ندارد.

وی گفت: ما باید بپذیریم که در گذار تاریخی هستیم و اگر فکر کنیم در مسیر استقرار تمدن هستیم اشتباه کرده ایم. من با نظر اقای روحانی درباره امید موافقم.

کلهر گفت : ما باید از شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه فرهنگ مطالبه کنیم.

انتهای پیام/