رئیس پلیس فتا استان اصفهان گفت: توسعه فضای مجازی باعث شده تا شاهد رواج اپلیکیشن‌ها و برنامه‌های کاربردی با امکانات قابل توجه باشیم، در حالی که بسیاری از این نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های بارگزاری شده در منابع نامعتبر بدافزارهای جاسوسی هستند.

به گزارش پایان تیتر، سرهنگ مرتضوی رئیس پلیس فتا استان اصفهان در تشریح این خبر گفت: یکی از مواردی که اخیراً بیش از گذشته مورد سوءاستفاده افراد سودجو قرار می‌گیرد، سوءاستفاده از اپلیکیشن‌های تلفن همراه می‌باشد که متاسفانه این افراد با طراحی نسخه‌هایی جعلی به دنبال کلاهبرداری از شهروندان می‌باشند.

سرهنگ مرتضوی نصب نسخه‌های اصلی اپلیکیشن‌ها از منابع معتبر ایرانی را بسیار مهم دانست و گفت: با توجه به اینکه اغلب هموطنان عزیز هنگام مسافرت از برنامه های مسیریاب استفاده می کنند، به منظور جلوگیری از برداشت های غیر مجاز از حساب‌های بانکی، کاربران نسبت به دانلود و نصب نسخه‌های اصلی اقدام کنند.

این مقام  انتظامی اضافه کرد: این اپلیکیشن شیوه‌ای جدید برای کلاهبرداری و سوءاستفاده از کاربران در فضای مجازی می‌باشد و به هیچ عنوان نباید آن را بر روی گوشی تلفن همراه خود نصب کنند، به نحوی که استفاده و فعال‌سازی آن مستلزم پرداخت اینترنتی مبلغ اندکی از سوی مشتریان است.

رئیس پلیس فتا استان اصفهان در ادامه توصیه کرد: شهروندان در صورت نیاز، اپلیکیشن‌های مورد نیاز را از مارکت‌های معتبر ایرانی دریافت نموده و از دانلود کردن برنامه‌هایی که در کانال‌ها و شبکه‌های اجتماعی مختلف ارائه شده و یا لینک‌هایی که فاقد اعتبار لازم می‌باشند خودداری نمایند، همچنین برنامه‌های جعلی با دریافت برخی از مجوزها، امکان دسترسی به تمامی اطلاعات ذخیره شده در گوشی تلفن همراه را خواهند داشت و می‌توانند از قربانیان سوءاستفاده کنند.

وی در پایان از شهروندان خواست : در صورت مشاهده چنین اپلیکیشن‌هایی در فضای مجازی جهت شناسایی و دستگیری طراحان آن، موارد را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی با ما در‌ میان بگذارند.