رییس کمیته رفاه و تامین اجتماعی کمیسیون اجتماعی مجلس عنوان کرد: هيجده درصد حاشيه نشينی كشور در مشهد مقدس است كه در واقع يك سوم جمعيت شهر را حاشيه نشینی تشكيل می دهد.

به گزارش پایان نیوز؛ دکتررسول خضری افزود : تعداد ۱۲/۵ درصد كودكان بی سرپرست و بی سرپرست كشور در مشهد مقدس بسر می برند و ساليانه حدود ۲۵ تا ۳۰ ميليون زاير داخلي و بين ۲٫۵ تا ۳ ميليون نفر زايرخارجی  به مشهدمقدس سفر می کنند كه در يك حساب سر انگشتی  ۲۵۰۰ ميلياردتومان تومان در امد زایی برای منطقه دارد.
وی تصریح کرد: با توجه به در آمد زایی این استان به چه دلیل  نرخ بيكاري در حد ۱۳/۵ درصد بوده كه يك درصد از نرخ بيكاري كشور هم بالاتر است و با توجه به موارد اشاره شده اولين سفر كمسيون اجتماعی به دعوت استاندار و وزارت تعاون كار و رفاه انجام گرفته است.

نماینده پیرانشهر و سردشت سه موضوع قابل تامل را به این شرح اعلام نمود: مشهد مقدس مقام اول حاشیه نشینی و مهاجرپذیری در کشور را داراست و دوم اینکه بدلیل همسايگی با كشور افغانستان كه یکی از كشورهای عمده توليدمهاجر  و وارد كننده به استان خراسان رضوی و كل كشور است و سوم اینکه طبق بررسی های انجام شده اتباع بيگانه و خارجی  بسيار بالایی که بصورت غيرقانونی در استان حضور دارند موجب بروز مشکلات و معضلات خاص گردیده است.